ඔබේ ගිණුම මකන්න
යෙදුම සමඟ හෝ නැතිව, ඕනෑම වේලාවක ඔබේ ClassMates ගිණුම මැකිය හැක.
ගිණුම මැකීමට පුරනය වන්නයෙදුමේ සැකසීම් විවෘත කර ගිණුම මකන්න තෝරන්න.
ඊළඟට සිදු වන දේ
- ඔබේ ගිණුම සහ ඔබේ දත්ත මකා දැමෙනු ඇත. මෙය දින 30ක් ඇතුළත සම්පූර්ණ වන අතර, පළමු දින 7 තුළ ඔබට අවලංගු කළ හැක.
- පළමුව ඔබේ දත්තවල පිටපතක් බාගත කළ හැක.
- ඔබේ ගිණුමට අදාළ ආරක්ෂක සිද්ධියක් තවම විවෘතව ඇත්නම්, පුද්ගලයෙකු එය වසන තුරු මැකීම රැඳී සිටී.
